Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ ПОСИЛЮЮТЬ БОРОТЬБУ З ЛІСОВИМИ ПОЖЕЖАМИ

У Запорізькому лісомисливському господарстві лісова охорона разом із представниками ДСНС провели спільні навчання щодо безпечного поводження в екосистемах та гасіння лісових пожеж.

Лісники дуже часто стикаються з проблемою порушення людьми правил пожежної безпеки під час відвідування лісових насаджень. Як результат – масштабні пожежі, непоправна шкода та чималі матеріальні збитки.

У зв’язку з цим на території Крутоярівського лісництва державного підприємства «Запорізьке лісомисливське господарство» Державною службою України з надзвичайних ситуацій у Запорізькій області разом з працівниками державної лісової охорони проведено спільні навчання особового складу з метою оперативного та якісного реагування під час пожеж в екосистемах. Навчання відбулися в наближених до реальної пожежної ситуації умовах.

Для відпрацювання спільних дій у пожежній ситуації рятувальники та працівники лісгоспу в ході навчання відпрацювали заходи щодо оперативності реагування на сигнал про виникнення загорання, прибуття на місце події та гасіння пожежі в лісі.

У рамках навчань лісовою охороною та працівниками ДСНС було ліквідовано імітовану пожежу в лісі, спричинену людською необачністю, та продемонстровано різні методи боротьби з лісовими пожежами.

За інформацією Запорізького обласного управління лісового та мисливського господарства, минулого року в запорізьких лісах сталося 327 пожеж. Вогонь знищив 862,68 га, загальна сума збитків склала понад 7 мільйонів гривень. Найчастіше пожежі виникали на території Крутоярівського лісництва, що у селі Канівське Запорізького району.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Четвер, 03 Травня 2018 13:12 | Переглядів: 280

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]