Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

«Запорізькому району – 80»

День району – свято, яке усіх єднає!

11 лютого відбувся районний урочистий захід з нагоди святкування 80 – річниці утворення Запорізького району, за участю керівництва Запорізької облдержадміністрації, Запорізької обласної ради, райдержадміністрації, районної ради, виконкомів сільських/селищних рад району, об’єднаних територіальних громад, делегацій трудових колективів, представників громадськості, кращих працівників району, які в різні часи розбудовували та своїми здобутками прославляли Запорізький край.
До початку урочистої частини присутні мали можливість оглянути виставки робіт майстрів декоративно-прикладного мистецтва: ляльки-мотанки, вироби з дерева, паперопластики, витвори образотворчого мистецтва.
Святковий захід урочисто відкрили та привітали всіх присутніх зі святом голова райдержадміністрації Анатолій Васюк та голова районної ради Анатолій Шевчишин. Керівники району підкреслили, що успіхи та досягнення, якими пишається район, базуються на єдності та спільній роботі усіх жителів Запорізького ррайону. Було відмічено, що кожне село району має свою унікальну історію і своїх славних синів та дочок, які щоденно та самовіддано працюють на благо рідної землі, не чекаючи нагород і похвали.
Винятково теплими і сердечними були слова вітання голови Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля та голови Запорізької обласної ради Григорія Самардака, які зазначили, що серед багатьох ювілейних дат, якими рясніє життя нашого краю, відзначення 80-річчя Запорізького району є надзвичайно особливою подією. Запорізький район славиться визначними історичними подіями, дружними, роботящими людьми та добрими традиціями.
За успіхи у своїй професійній і громадській діяльності та з нагоди 80-річчя утворення Запорізького району подяками, почесними грамотами, медалями та цінними подарунками були нагороджені кращі трудові колективи району,організації, ветерани праці та активні діячі Запорізького краю.
Загалом зустріч поколінь, які у різні роки будували та розвивали район, тривала близько двох годин. Було що згадати, що розповісти і про що помріяти. Вінцем свята став урочистий концерт за участі творчих колективів, які прагнули показати свою майстерність. І це їм вдалось в повній мірі. Свідченням цьому були щирі оплески глядачів.

Відділ організаційної роботи, діловодства і контролю апарату райдержадміністрації



Понеділок, 25 Лютого 2019 09:13 | Переглядів: 3146

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]