Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Голова Громадської Ради Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області Борис Ігнатко прийняв участь у ІІІ Форумі креативних індустрій в м. Дніпро

З 14 по 15 листопада 2017 року Голова Громадської Ради Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області Ігнатко Б.В. відвідав форум “Креативні індустрії: Україна - світу”, який відбувся у м. Дніпро в культурно-діловому центрі «Менора» в рамках проекту “Містки громадської активності” за фінансування Європейського Союзу.

Захід зібрав разом креативних підприємців, інноваторів, культурних менеджерів, експертів та інвесторів, які протягом двох насичених днів обговорювали перспективи розвитку бізнесу в креативних індустріях, разом знаходили нові, нестандартні рішення старих проблем і дали поштовх впровадженню креативних ідей для соціально-економічного процвітання та активізації позитивних змін в Україні.

В рамках форуму Ігнатко Б.В. презентував вже успішно реалізовані спільно із ГО «Розвиток громадянського суспільства України» соціально значущі проекти на території Запорізького району Запорізької області, які відбувалися в рамках Програми національних обмінів, за фінансування Європейського Союзу та Національного фонду підтримки демократії (США).
Разом з тим на форумі були представлені успішні приклади розвитку креативних індустрій з різних регіонів України, а також нові проекти, що шукають фінансування та партнерів. Учасники прослухали натхненні виступи практиків культурних і креативних індустрій, які поділилися своїм досвідом та рейептами успіху в пошуку фінансування від представників грантодавчих організацій та інвесторів.

«Завдяки форуму ми перейняли кращі технології, підходи, бізнес-процеси, тенденції. Разом з тим ми раді кожній можливості поділитися власним досвідом, перейняти краще у друзів і колег», - зазначає голова Громадської Ради Запорізької районної державної адміністрації Запорізької області Борис Ігнатко.

 



Середа, 22 Листопада 2017 14:30 | Переглядів: 644

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]