Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

МЕДИЧНИЙ ЧАТБОТ В РЕЖИМІ 24/7 ЗАПРАЦЮВАВ ДЛЯ МЕШКАНЦІВ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

В умовах війни не у кожного пацієнта є можливість потрапити на очний прийом до лікаря, особливо у прифронтових регіонах. Тож для пацієнтів Запорізької області було запущено медичний чатбот.

З його допомогою можна швидко знайти інформацію про найближчий медзаклад та його контакти, а також телефони психологічної підтримки, дізнатися як ВПО отримати медичні послуги та багато іншого.

Розуміючи актуальність психосоціальних питань, ініціатори сервісу створили на базі чатбота базу даних та сервісів з психічного здоровʼя. Так, тут можна, зокрема, отримати необхідну інформацію про психічне здоров’я, реабілітацію та інші корисні дані для внутрішньо переміщених осіб. Також в ньому є детальна інформація щодо реалізації Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як», ініційованої Оленою Зеленською.

Також безпосередньо в чатботі можна пройти онлайн-опитування щодо свого емоційного стану та за потреби отримати конкретні поради, а також контакти місць надання психосоціальної допомоги.

Важливо, що чатбот не лише містить багато корисної практичної інформації, але й передбачає можливість поставити своє питання й отримати відповідь профільного спеціаліста.

Так, наприклад, обравши в сервісі необхідний розділ, ви маєте змогу написати своє запитання і залишити контактний номер телефону. Цей запит буде пересланий до окремої телеграм-групи спеціалістів з відповідного напряму конкретної громади. Далі вони зможуть оперативно відреагувати та надіслати повідомлення у відповідь або зателефонувати особі, яка запитувала. Важливо, що такий сервіс є цілодобовим і поставити питання чи залишити інше повідомлення можна у будь-який день 7 днів на тиждень.

Кожна людина народжується зі здатністю протистояти стресу. Але зараз, в умовах агресивної російської війни, цей запас стійкості швидко виснажується. Тож контакти, поради та інші сервіси допоможуть підтримати свій психоемоційний стан, відновити ресурс стійкості.

Посилання на чат-бот: https://t.me/DOZ_ZODABot



Вівторок, 03 Жовтня 2023 15:47 | Переглядів: 73

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]