Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Ситуація щодо російського вторгнення станом на 11.01.2023, 322 доба

Противник триста двадцять другу добу веде повномасштабну  збройну агресію проти України. Захисники Запорізького краю утримують рубежі та дають гідну відсіч російським окупаційним військам.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. 

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі населених пунктів ГУЛЯЙПОЛЕ, ЗАЛІЗНИЧНЕ, МАЛА ТОКМАЧКА, ЧЕРВОНЕ, ПАВЛІВКА, КАМ'ЯНСЬКЕ, ОРІХІВ, ПРЕОБРАЖЕНКА, НОВОАНДРІЇВКА, МАЛИНІВКА, НОВОДАНИЛІВКА, ЧАРІВНЕ, БІЛОГІР'Я, ОЛЬГІВСЬКЕ, ЩЕРБАКИ, СТЕПНОГІРСЬК, ПРИМОРСЬКЕ, СТЕПОВЕ.

Надійшло 11 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

Протягом минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово окупованих територій не проводилась. 

Російські окупаційні війська здійснюють моральний та фізичний тиск на населення тимчасово окупованих та зайнятих територій. Так, майже 1500 працівників Запорізької АЕС, які відмовилися отримувати російські паспорти та підписувати договір з Росатомом, позбавлені перепусток та доступу на підприємство. Загарбники шукають нових працівників для АЕС на території російської федерації та готують житловий фонд для майбутніх працівників шляхом так званої “націоналізації” квартир місцевих жителів, які виїхали. 

Противник продовжує зазнавати втрат. За наявною інформацією, лікарні в місті Бердянськ Запорізької області переповнені пораненими, тому російські окупаційні війська за останній тиждень облаштували ще 3 військові шпиталі.

 

Нищимо ворога та наближаємо нашу перемогу. Слава Україні!



Середа, 11 Січня 2023 11:37 | Переглядів: 251

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]