Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Олег Буряк з робочим візитом відвідав Новомиколаївську ТГ

17 грудня 2021 року голова Запорізької районної державної адміністрації Олег Буряк відвідав Новомиколаївську ОТГ Запорізького району. 

Мета - ознайомитися з організацією діяльності громади та планами її керівництва щодо розвитку території і налагодити комунікації з Новомиколаївським селищним головою Сергієм Шамайдою.

Олег Буряк, , за відданість справі, наполегливість та високий професіоналізм відзначив вітальним листом Міністерства аграрної політики та продовольства України директора ТОВ «Терра» Миколу Павелка та очільника ФОП «Лисенко Є.В.» Євгенія Лисенка. Також за високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення розвитку агропромислового комплексу Запорізької області оголошено подяку голови Запорізької обласної державної адміністрації Олегу Гурєєву, трактористу-машиністу ТОВ «РОЗА-АГРО».

 У рамках робочої поїздки голова районної державної адміністрації провів робочу зустріч з, т.в.о. начальника відділення поліції №3 Запорізького РУП  ГУНП в Запорізькій області Юрієм Шубним, в.о. директором філії «Запорізький кінний завод №86» ДП «Конярство України» Василем Диким та обговорив питання стану заборгованості підприємства.

Також Олег Буряк спільно з  т.в.о. начальником 2 відділу Запорізького РТЦК та СП Олексієм Гранченко та начальника відділу рекрутингу та комплектування другого відділу Запорізького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Леонідом Михайловським ознайомився зі станом призову на строкову військову службу громадян.

«На сьогоднішній день – обороноздатність України є одним з найважливіших завдань, які перед нами ставить Президент, тому строкова служба була і залишається обов`язком громадян України і я дякую всім військовослужбовцям, які щоденно зберігають наш мир та спокій задля того щоб ми могли будувати, творити та жити щасливо».

За результатами робочого візиту було обговорено важливі питання подальшого розвитку Новомиколаївської громади, окреслено проблемні аспекти роботи та визначено ряд пріоритетних завдань.



П'ятниця, 17 Грудня 2021 13:24 | Переглядів: 136

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]