Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Голова Запорізької РДА Олег Буряк разом з очільником області Олександром Старухом здійснили робочий візит до Широківської територіальної громади

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух, голова Запорізької райдержадмінстрації Олег Буряк в рамках робочого візиту відвідали Широківську сільську громаду Запорізького району Запорізької області.

В ході робочого візиту керівники області, району та голова Широківської громади Денис Коротенко відкрили 2 нових спортивних майданчики, що з`явилися у селах Широке та Лукашеве, які реалізувалися завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського – «Здорова Україна», мета якої – заохотити громадян України до активного та здорового способу життя.

Загалом шість мультифункціональних майданчиків з’явиться у Широківській громаді, яка виявила готовність взяти участь у проєкті, надавши співфінансування у сумі 286 470 грн. Незабаром ще чотири працюватимуть у  селах Августинівка, Відрадне, Миколай-Поле та Новопетрівка.

Олександр Старух в ході візиту зазначив про підтримку обласної влади у реалізації даного проекту:

«Вітаю село з новим надбанням. У вас дуже гарне керівництво громади, яке зацікавлене в  створенні гідних умов для жителів. Взагалі, таких майданчиків, як у вас, буде 60 по всьому Запорізькому регіону. Шість з них вже встановлені або знаходяться на фінальному етапі монтажу в вашій громаді. Це через те, що ваше керівництво виявило бажання та готовність у співфінансуванні мультифункціональних спортивних майданчиків. А обласна влада тільки рада підтримувати територіальні громади».

Під час зустрічі з мешканцями громади Олег Буряк наголосив на важливості програми Президента та ефективної комунікації між райдержадміністрацією та громадами району:

«Я дуже радий, що програма Президента України Володимира Зеленського «Здорова Україна» успішно втілюється на території нашого району,зокрема в Широківській громаді. З боку районної влади ми будемо надавати всебічну підтримку, будемо ефективно та конструктивно співпрацювати з громадами задля втілення подібних проектів. Ми налагодили зв`язок з Денисом Олександровичем і я сподіваюся,що не тільки Широківська громада,а й інші громади району підключаться до таких ініціатив у майбутньому на благо всіх жителів Запорізького району».

 

 

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Четвер, 16 Грудня 2021 15:01 | Переглядів: 318

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]