Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У Запорізькій районній раді відбулась чергова 8-ма сесія

15 грудня, в приміщенні Запорізької районної ради відбулась чергова та остання в цьому році сесія VIII скликання Запорізької районної ради.

Під час засідання були присутні, голова Запорізької РДА Олег Буряк, голова ЗРР Олександр Філін, заступники голови РДА Світлана Чудеснова, Тетяна Рогач та Олег Дилов, заступник голови ЗРР Віталій Гриценко також був присутній керівник апарату ЗРДА Володимир Макущенко та депутатський корпус райради.

У ході сесії депутатами були проголосовані вкрай важливі для Запорізького району рішення, зокрема районний бюджет на 2022 рік, план роботи райради на 2022 рік та ініціатива голови Запорізької РДА Олега Буряка про присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району» українському льотчику-випробувачу та нашому земляку Олександру Галуненку.

Олег Буряк під час засідання звернувся до депутатів щодо підтримки проекту рішення про присвоєння звання «Почесний громадянин Запорізького району»:

«Я дуже пишаюсь тим, що Запорізький район має такого відомого земляка як Олександр Васильович, на мою думку. Його приклад, як першого Героя України нагородженого за особисту мужність та героїзм, повинен надихати нашу молодь та майбутні покоління на плідну та віддану працю на благо України».

Депутатський корпус одноголосно підтримав даний проект рішення.

Наприкінці сесії голова Запорізької РДА подякував керівництву Запорізької райради та депутатам за плідну та ефективну працю на благо Запорізького району.

 

 

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Четвер, 16 Грудня 2021 14:37 | Переглядів: 350

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]