Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Олег Буряк відвідав Комишуваську громаду з робочим візитом

10 грудня голова Запорізької районної державної адміністрації Олег Буряк здійснив робочий візит до Комишуваської громади, де зустрівся з головою громади – Юрієм Карапетяном.

Під час зустрічі керівники обговорили проблемні питання громади, які потребують вирішення, стан та облаштування навчальних закладів, темпи вакцинації серед населення громади та рівень доступності громадян до отримання якісних медичних та адміністративних послуг.

Зустріч минула у формі конструктивного та ефективного діалогу під час якого Олег Буряк та Юрій Карапетян домовились про подальше результативне співробітництво.

В ході діалогу Олег Буряк зауважив:

«Я вважаю, що місцеве самоврядування і Комишуваська громада зокрема – має всі шанси на всебічний розвиток та ефективне виконання щоденних завдань, які стоять перед громадами, проте ми як президентська гілка влади на місцях також маємо підвищувати рівень комунікації з місцевим самоврядуванням та всіляко сприяти і допомагати у вирішенні їх проблем».

В кінці зустрічі голова райдержадміністрації висловив сподівання, що подібні робочі візити стануть доброю традицією,а звя`язки між райдержадміністрацією та громадою стануть продуктивнішими та міцнішими на благо жителів громади та всього Запорізького району.

 

 

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



П'ятниця, 10 Грудня 2021 16:59 | Переглядів: 219

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]