Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ВИЇЗНА РОБОЧА НАРАДА КЕРІВНИЦТВА РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ

Сьогодні перший заступник голови Запорізької райдержадміністрації Світлана ЧУДЕСНОВА, за участю керівника апарату райдержадміністрації Володимира МАКУЩЕНКА, провела робочу нараду з спеціалістами Запорізької райдержадміністрації, що працюють на віддалених робочих містах в смт Новомиколаївка та м. Вільнянськ.

Проконтрольовано стан виконавської дисципліни, окреслено напрямки роботи спеціалістами в залежності від їх посадових обов’язків. Було опрацьовано питання оптимізації структури віддалених робочих місць з урахуванням завдань, які стоять перед районною державної адміністрацією.

В умовах стрімкого росту темпів захворюваності на Covid-19 особливу увагу в розмові було приділено питанню вакцинації.

«Якщо ви піклуєтесь про своє здоров’я, життя своїх рідних та близьких, не хочете тижнями лікуватись і довго відновлюватись після COVID-19, вакцинуйтесь вже зараз! Оберіть своє здоров’я, родину та свободу від COVID-19. Закликаю усіх бути свідомими та прийняти відповідальність за своє життя вже сьогодні», – звернулася до присутніх Світлана Іванівна.

Спалах захворювання на штам «Дельта» Covid-19 викликає велике занепокоєння. Тільки масова вакцинація населення суттєво зменшить ризик наступної хвилі пандемії в Україні.

«Головне, що маємо знати про вакцинацію від коронавірусу і про вакцини – це їх безпека і ефективність. Варто пам’ятати, що на сьогодні ми не маємо іншої альтернативи окрім вакцинації – це єдиний спосіб убезпечитись від інфікування COVID-19», - резюмувала Світлана ЧУДЕСНОВА.

 

 Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Четвер, 30 Вересня 2021 16:03 | Переглядів: 238

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]