Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

МЕДИЧНИЙ ХАБ ЗАПОРІЖЖЯ СТАНЕ ПОТУЖНИМ НАУКОВО-ПРАКТИЧНИМ ТА НАВЧАЛЬНИМ МЕДИЧНИМ ЦЕНТРОМ ВСЬОГО РЕГІОНУ

Сьогодні заступниця голови ОДА Олександра Старуха Злата Некрасова відвідала обласну клінічну лікарню, де триває реалізація декількох проєктів за програмою Президента України «Велике будівництво» та створюється велике медичне містечко.

Разом з керівником обласної клінічної лікарні Злата Некрасова оглянула будівельні майданчики та подивилася, як працює нещодавно відкрите приймальне відділення. Крім того, завершено спорудження вертолітної площадки, яка дасть поштовх до реалізації  проєкту санавіації на території Запорізького регіону.

Наразі в лікарні виходять на фінішну пряму роботи з термомодернізації головного корпусу. Також триває реконструкція фасаду вхідної групи медзакладу та облаштування території навколо. Зокрема, ремонтники проводять інженерні мережі, укладають бруківку, встановлюють лавиці та вуличні світильники.

Нагадаємо, що обласна клінічна лікарня стане базисом створення майбутнього регіонального медичного ХАБу. На  території, де планується сформувати медичне містечко,  вже функціонують декілька закладів охорони здоров’я, медичний коледж, ряд кафедр Запорізького державного медичного університету та Запорізької медичної академії післядипломної освіти.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



Четвер, 30 Вересня 2021 08:45 | Переглядів: 219

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]