Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Перший заступник голови РДА взяла участь у спільному засіданні постійних комісій районної ради

Перший заступник голови районної державної адміністрації Світлана Чудеснова та заступник голови райдержадміністрації Тетяна Рогач 11 червня 2021 року взяли участь у спільному засіданні постійних комісій Запорізької районної ради Запорізької області.
На засіданні розглядались питання порядку денного, які будуть винесені на розгляд чергової сесії Запорізької районної ради Запорізької області.
Під час засідання до уваги комісій була представлена інформація щодо стану медичного обслуговування на території Запорізького району. Депутатами було опрацьовано по суті проєкти рішень районної ради з профільних питань, в тому числі проєкт рішення про зміну місцезнаходження КНП «Запорізька центральна районна лікарня» Запорізької районної ради Запорізької області і затвердження статуту в новій редакції та проект рішення про подальшу безоплатну передачу її майнових прав і майна у комунальну власність Запорізької міської територіальної громади.
Також були розглянуті клопотання м.Запоріжжя, Долинської та Широківської сільських рад про безоплатну передачу майна зі спільної власності територіальних громад сіл, селищ Запорізького району Запорізької області у комунальну власність вищезгаданих громад.
В ході жвавого обговорення питань порядку денного було прийнято рішення про подальше доопрацювання та обговорення проєктів рішень.

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Понеділок, 14 Червня 2021 09:24 | Переглядів: 232

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]