Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Як перевірити термін дії кваліфікованого сертифіката?

 

Перевірити термін дії кваліфікованого сертифіката відкритого ключа, отриманого в Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (далі – КН ЕДП ІДД ДПС), можна на офіційному інформаційному ресурсі КН ЕДП ІДД ДПС наступним чином:
1) за посиланням Головна/"Пошук сертифікатів та СВС"/"Пошук сертифікатів".
Для цього в полі: "код ЄДРПОУ" необхідно зазначити відповідно код ЄДРПОУ (для юридичних осіб); "Реєстраційний номер облікової картки платника податків" – реєстраційний номер облікової картки платника податків або серію та номер паспорта у разі, якщо через релігійні переконання користувач в установленому порядку відмовився від реєстраційного номеру облікової картки платника податків та має відповідну відмітку у паспорті (для фізичних осіб); "УНЗР ІD картки" – унікальний номер запису у реєстрі ІD картки (для фізичних осіб). При цьому пошук сертифікатів користувачем може здійснюватись за одним або декількома реквізитами. Після проставлення відповідних реквізитів користувачу необхідно натиснути "Пошук". У вікні "Результати пошуку" зазначено відомості про початок та закінчення строку дії кваліфікованого сертифіката відкритого ключа;
2) за допомогою безкоштовного програмного забезпечення "ІІТ Користувач ЦСК-1" (далі – Програма), актуальна версія якого доступна для завантаження за посиланням: Головна/"Отримання електронних довірчих послуг, у тому числі для програмних РРО"/"Програмне забезпечення"/"Засіб кваліфікованого електронного підпису чи печатки – "ІІТ Користувач ЦСК-1"/"Інсталяційний пакет "ІІТ Користувач ЦСК-1.3.1 (версія:1.3.1.46)". Після завантаження Програми необхідно в меню Програми натиснути посилання "Переглянути сертифікати". Із наведеного переліку сертифікатів необхідно вибрати свій сертифікат або, у разі його відсутності, додати його за допомогою кнопки "Імпортувати". Натиснути на вибраний сертифікат подвійним кліком лівої кнопки миші, обрати пункт "Детальна інформація". У вікні, яке з'явилось, можна переглянути детальну інформацію про кваліфікований сертифікат відкритого ключа, у т.ч. щодо терміну його дії.

Переглядів: 127

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]