Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини з податкової

Розробка онлайн-мапи об'єктів торгівлі та інформаційна підтримка бізнесу: робоча зустріч керівництва податкової служби регіону із народними обранцями

 

Вчора керівник податкової служби регіону Роман Афонов провів робочу зустріч з депутаткою Запорізької обласної ради, заступницею голови правління громадської організації "Бізнес-Союз "Порада" Іриною Лєх та депутатом Дніпрорудненської міської ради Сергієм Тихоновим.
Предметом обговорення стала розробка інтерактивної мапи торговельних об'єктів, запуск якої надасть можливість ефективно протидіяти нелегальній реалізації підакцизної продукції в регіоні. Запровадження цього онлайн-інструменту напрацьовується обласною владою і бізнесом за підтримки органів ДПС області.
Також учасники розглянули останні зміни в податковому законодавстві, зокрема, що стосуються відображення даних про акцизну марку на алкогольні напої у фіскальному касовому чеку. Найближчим часом фахівці податкової проведуть окрему зустріч з представниками бізнесу різних галузей, яких стосується дане нововведення та інші законодавчі новації.
Окремо йшлося про шляхи наповнення бюджетів територіальних громад. Як відзначив Роман Афонов, наразі представники місцевого самоврядування у співпраці з податківцями на місцях напрацьовують оптимальні механізми для залучення додаткових коштів та протидії тіньовим процесам. Зокрема, спільна робота відбувається за такими напрямами, як: легалізація найманої праці та земельних ділянок, контроль над ринком підакцизних товарів тощо.
Наприкінці зустрічі сторони наголосили на важливості подальшої співпраці та необхідності поглиблення діалогу між відомством і представниками бізнесу.

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу "InfoTAX".

Головне управління ДПС у Запорізькій області

Переглядів: 180

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]