Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Запорізька облдержадміністрація розвиватиме децентралізацію спільно з науковцями

Голова облдержадміністрації Костянтин Бриль підписав Меморандум з Державною навчально-науковою установою «Академія фінансового управління» в особі Тетяни Єфименко, а також Національним інститутом стратегічних досліджень.

Головна мета Меморандуму - співпраця і консолідація зусиль для забезпечення науково-аналітичного, експертного, методичного супроводу діяльності Запорізької облдержадміністрації щодо реалізації стратегії сталого соціально-економічного розвитку регіону на основі запровадження інноваційних механізмів місцевого та регіонального розвитку та послідовної реалізації реформи територіальної організації влади та розвитку місцевого самоврядування.

Як наголосив Костянтин Бриль, така співпраця з науковцями піде на користь владі, адже експерти та посадовці мають об'єднати зусилля задля майбутнього Запорізького регіону.

- В результаті домовленостей облдержадміністрація отримає вироблення спільного бачення з науковим співтовариством стосовно реформування системи територіальної організації влади на засадах децентралізації. Причому це стосується запровадження інноваційних механізмів стимулювання розвитку територій, зміцнення бюджетів та залучення додаткових фінансових ресурсів. Також експерти проводитимуть моніторинги та оцінку ефективності програм і проектів області. І пропонуватимуть найкращі практики задля економічного та соціального розвитку нашого регіону, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 03 Травня 2017 12:38 | Переглядів: 496

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]