Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Захід «Врожай-2017» набуває свого завершального етапу

Про це говорили учасники обласної селекторної наради з актуальних питань соціально-економічного розвитку області, що пройшла під керівництвом голови облдержадміністрації Костянтина Бриля.

Як доповів заступник голови облдержадміністрації Олександр Бабанін, нині захід «Врожай-2017» вже на фінішній прямій. Підсумки та ефективність буде визначено після проведення кампанії з декларування юридичних та фізичних осіб. Тому райдержадміністраціям на даному етапі необхідно плідно співпрацювати з органами Державної фіскальної служби, а головам РДА взяти під особистий контроль виконання поставлених завдань.

Крім того, вже сьогодні необхідно розпочати підготовчу роботу щодо проведення заходу «Врожай-2018», враховуючи досвід попередніх років. Тож райдержадміністраціям необхідно визначитися зі складом робочих груп, вирішити питання щодо кадрового супроводження реалізації заходу, а також його фінансування.

Зі своєї сторони Костянтин Бриль підкреслив, що результати діяльності робочих груп заходу пройдуть звірку з декларуванням в ДФС на виявлення так званих «нульових декларацій».

- Дуже не хочеться, аби в Запорізькій області повторилась ситуація з Токмакським та Новомиколаївським районами та їхніми керівниками. На жаль, коли спілкуєшся з головами районів, вони запевняють, що проблем немає. І зовсім інша картина вимальовується після спілкування з сільськими головами та людьми на місцях. Хочу наголосити, що всі напрацювання робочих груп направляються в ДФС та Нацполіцію. Тож звертаю вашу увагу, що в разі виявлення прикладів приховування інформації від робочих груп за результатами звірки будуть робитись відповідні кадрові рішення, - наголосив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Окрему увагу очільник регіону приділив ситуації з рейдерами в Приазовському районі.

- Спільні та злагоджені дії це добре, але приклад показав, що наші аграрії не знають, як правильно реагувати на подібні ситуації. Тож облдержадміністрація планує провести круглий стіл з органами юстиції, юристами, правоохоронцями та фермерами. Ми плануємо створення пам’ятки: як поводитись в ситуації з рейдерським захопленням. Ця інформація має бути доведена до кожного сільгоспвиробника. Тож прошу голів всіх територій взяти під свій контроль це питання, адже ми не маємо допустити вибухів соціального невдоволення, тим паче з використанням зброї, навіть для захисту, - зазначив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА



Середа, 31 Січня 2018 08:13 | Переглядів: 299

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]