Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

У Новий рік – із власним житлом

Для за без печення житлом дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа, в районі розроблена та діє цільова програма. Той рік вперше за цією програмою до новорічних свят соціальне житло отримала дитина-сирота з Відраднго, нинішнього року щаслива подія чекає на трьох представників цієї категорії, іпершою ластівкою стала Ольга Грівцова.
У День Святого Миколая голова рай держадміністрації Анатолій Васюк, голова районної ради Анатолій Шевчишин, начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Алеся Авдєєва, начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Тетяна Круподера голова Степненської сільської ради В’ячеслав Любименко завітали до Степненського Будинку культури на новорічну виставу з нагоди улюбленого дитячого свята, і звичайно, не з пустими руками, а з солодкими подарунками.

Та особливий подарунок, ключі від свого будинку, у цей святковий день чекав на Ольгу Грівцову.
Ця подія стала можливою завдяки підтримці влади всіх рівнів: на умовах спів фінансування із облдержадміністрацією, райдержадміністрацією і Степненської сільською радою придбали житловий будинок у селі Степне.

Ольга Сергіїв на має статус дитини позбавленої батьківського піклування, нині перебуває у декретній відпустці по догляду за двома малолітніми дітьми – Дмитром (5 місяців) та Тимуром (май же три роки), яких виховує самотужки, жити доводилося у родичів.

Тож поліпшення житлових умов для цієї родини є чудовим новорічним дивом. Молода матуся була розчулена до сліз.

Очільники району щиро привітали родину Грівцоих з та кою вагомою подією у їхньому житті, побажали аби у новому житлі у них все складалося як найкраще й урочисто вручили ключі
від власного будинку та іграшки для малечі.

 

 



П'ятниця, 22 Грудня 2017 13:25 | Переглядів: 362

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]