Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

21 листопада 2017 року в Україні відзначається День Гідності та Свободи, встановлений Указом Президента України від 13 листопада 2014 року № 872.

До Дня Гідності та Свободи в закладах освіти району проведені виховні заходи, які присвячені ролі та місцю Помаранчевої Революції, Революції Гідності, щодо становлення Української державності, подвигу Героїв Небесної Сотні, історії масових народних виступів з листопада 2013 року до лютого 2014 року, боротьбі за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
В закладах освіти проведені години спілкування, бесіди, виховні години які присвячені патріотизму й мужності громадян: «Герої не вмирають», «Герої Революції гідності», «Шлях до свободи», «Український відлік», «Урок миру, добра та злагоди в Україні», «Пам'ять про друзів полеглих жива», «Вічна пам'ять героям Небесної сотні», «Хто вмирає в боротьбі – в серцях живе повіки», «За мир в Україні, за гідність кожної людини», «Україна гідна свободи», «Сильні духом. Вони пішли у вічність, щоб Україну зберегти», «Майдан. Україна. Шлях до свободи», «День Гідності та Свободи», урок-реквієм до роковин революції Гідності «Без права на забуття» на яких організовано перегляд документальних фільмів про події на Майдані, героїчний подвиг громадян, які віддали своє життя під час Революції гідності: «Небесна сотня. Зима що нас змінила», «Україна - єдина країна», «Зустріч – єднання родин «Небесної Сотні», «Полум’яні сторінки Революції Гідності», «Майдан. Мистецтво супротиву», «Двадцять свідчень про переламний день протистоянь на Майдані» (2014р, реж. Спасов), «Герої Майдану», «Хронологія подій 18-19 лютого. Майдан 2014». «Хоробрі серця».
Проведено зустрічі з учасниками АТО - Пасічником Геннадієм, волонтером Ярошенко Оленою, командиром взводу лейтенантом 7-го мотопіхотного батальйону позивний «Філософ», воїном АТО Тітовським І.Ю., який зараз перебуває у відпустці, зустріч з матір’ю загиблого бійця АТО Диньки Олега Миколайовича.

Виховні години на тему «Україна – країна нескорених!» (Малокатеринівський НВК)

Виховний захід «Шлях до свободи» із запрошенням дійсного воїна АТО Тітовського І.Ю. (Балабинський НВК).

Зустріч з волонтером Ярошенко Оленою та командиром взводу лейтенантом 7-го мотопіхотного батальйону позивний «Філософ» (Степненська ЗШ)

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



П'ятниця, 24 Листопада 2017 11:27 | Переглядів: 523

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]