Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

14 жовтня 2017 року, на території гімназії «Престиж», відбулося святкування 240-ої річниці з Дня заснування селища Балабине

14 жовтня 2017 року, на території гімназії «Престиж», відбулося святкування 240-ої річниці з Дня заснування селища Балабине. Це свято включило в себе: ярмарок, розваги для дітей, святковий концерт, офіційну частину та виступ легендарного гурту «Лейся Песня», зi своїми золотими хiтами.
З обіду розпочалося відкриття ярмарку, на якому працювали атракціони, батути, торгові палатки. Різноманітність виробів народної творчості, поробок з дерева та інших матеріалів – радувало очі.
Колективом Балабинського селищного будинку культури комунального закладу «Районний центр культури і дозвілля» Запорізької районної ради було організовано святкову концертну програму, в якій взяли участь бiльше 100 учасників. Було представлено ігрові бої спортсменів «Балабинської школи боксу», тренер Євген Парфьонов та секції з тхеквондо «Лідер», тренер Олександра Лихасенко. За ініціативи селищного голови Володимира Сосуновського усі артисти отримали солодкi призи.
Пізніше відбулася урочиста офіційна частина, в якій було вручено цінні грамоти поважним мешканцям селища та Запорізького району.
Цього вечора на стадіоні зібралося чимало молоді, дітлахів з батьками та людей поважного віку. Свої привітання на їх адресу висловили селищний голова Володимир Сосуновський, радник керiвника головного Департаменту з питань внутрiшньої полiтики Олег Кондрiков, голова Запорізької райдержадміністрації Анатолій Васюк, голова Запорізької районної ради Анатолій Шевчишин, заступник голови райдержадміністрації Світлана Чудеснова, депутат Запорізької обласної ради Дмитро Майстро, заступник голови селищної ради Олександр Харченко та багато інших почесних гостей.
По закінченню офіційної частини свято продовжив феєричний виступ театру вогню «Магай», Вікторія та Сергій Магніцькі (Балабинський будинок культури). О 18.30 розпочався концерт легендарного гурту «Лейся Песня». Усі, хто в цей час знаходився на стадіоні, були просто в захваті. По закінченню концерту був дуже гарний салют, а потім, розпочалася нічна дискотека для публіки, яку до останнього підігрівали «балабинські» активнi дiвчата – ді-джеї Алiна Олексенко та Алiна Берест

Відділ культури і туризму райдержадміністрації



Вівторок, 17 Жовтня 2017 13:16 | Переглядів: 412

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]