Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Глава Уряду: Ми розпочинаємо процес підвищення пенсій

Завтра, 11 жовтня, набирає чинності законодавча основа нової пенсійної системи. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман у своєму відеозверненні.

«Це означає, що із завтрашнього дня, 11 жовтня, ми розпочинаємо процес підвищення пенсій», - сказав Глава Уряду.

За його словами, неможливо було миритися з ситуацію, що існувала в Україні, і «робити вигляд», що все нормально. «Для мене особисто це було справою честі – розпочати процес відновлення справедливості та поваги до людей, які працювали все життя і надіялися на те, що в той час, коли вийдуть на пенсію, отримають хоч якийсь мінімум, який дасть можливість нормально жити та задовольняти невеликі потреби. І роками українські політики щось обіцяли людям, але ніколи не виконували. Виникало певне розчарування, - сказав Прем’єр-міністр. - Саме тому ми сьогодні маємо зробити все, аби політика в Україні стала відповідальною, аби кожне рішення, яке ми приймаємо, ми пропускали через себе і думали про те, як будуть жити люди завтра. Тому я радий, що вдалося ухвалити надзвичайно важливе рішення (про пенсійну реформу)».

Володимир Гройсман підкреслив, що головний пріоритет влади – підвищення рівня життя людей. «Українці натерпілися. Україна має нарешті стати успішною, аби люди відчували зміни, збільшення своїх доходів, зміни якості життя. Вважаю, що це реальність. Я знаю, що ми будемо і далі перемагати», - сказав Прем’єр-міністр.

За матеріалами Урядового порталу



Вівторок, 10 Жовтня 2017 15:52 | Переглядів: 415

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]