Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Відбувся другий етап районного конкурсу «Маленькі Пан та Панночка – Запорізький район» під гаслом «Народжені незалежними» в Широківський сільській раді, в селі Відрадне.

17 серпня 2017 року на базі Відрадненського сільського будинку культури відбувся другий етап районного конкурсу «Маленькі Пан та Панночка – Запорізький район» під гаслом «Народжені незалежними».
У заході взяли участь маленькі пани та панночки Августинівського, Відрадненського, Лукашівського, Ручаївського та Широківського закладів культури.
Впродовж конкурсу лунали пісенні подарунки від артистів Відрадненського будинку культури (директор Галина Петрова). Юні конкурсанти подарували усім присутнім море позитивних емоцій, яскравих вражень та чудового настрою.
Свято завершилося врученням почесних Грамот та звісно ж подарунків від голови райдержадміністрації Анатолія Васюка, голови районної ради Анатолія Шевчишина, голови Широківської сільської ради Дениса Коротенка, та господаря Центру сільського «зеленого» туризму «AQUAZOO-ПЕТРОПОЛЬ» (с. Петрополь) Бориса Ігнатка.
Захід відвідали також перший заступник голови райдержадміністрації Світлана Чудеснова, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації Ірина Гемська, Тетяна Рогач, керівники районного та сільських закладів культури, депутати та представники керівництва Широківської сільської ради.
Сподіваємося, що цей конкурс, який триває вже багато років, буде й надалі збирати дітей та дорослих на території Запорізького району.

Відділ культури і туризму запорізької райдержадміністрації



Четвер, 17 Серпня 2017 16:00 | Переглядів: 540

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]