Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОВА ПІДПИСАЛИ ДЕРЖАВНІ ПРАПОРИ, ЯКІ ПЕРЕДАДУТЬ У СПОЛУЧЕНІ ШТАТИ АМЕРИКИ

Начальник ЗОВА Юрія Малашко, перший заступник голови ЗОДА Геннадій Тімченко, керівниця апарату ОДА Зінаїда Бойко спільно з головою обласної ради Оленою Жук, а також командирами військових частин, представниками громадських організацій, волонтерами та очільниками районних військових адміністрацій підписали два українських стяги, які незабаром вирушать до Сполучених Штатів Америки.

Як розповів відомий запорізький волонтер, громадський діяч, людина, яка всебічно допомагає вимушено переміщеним особам, жителям прифронтових територій та військовим Дмитро Матюхін, прапори з патріотичними закликами та побажаннями скорішої Перемоги розгорнуть під час конференції в місті Орландо, яка розпочнеться 25 квітня.

Це велика конференція, яка пройде під егідою місії однієї з гуманітарних організацій. У заході візьмуть участь понад 4000 осіб зі 100 країн світу. Вона об’єднає конгресменів, військових представників, посланники релігійних організацій та інших людей, які опікуються гуманітарними, фінансовими, медичними проєктами і всебічно допомагають Україні. Своєю чергою, ми хочемо розгорнути там жовто-блакитні стяги й продемонструвати всьому світу незламність українського народу та хоробрість наших захисників.

Разом з державними прапорами світовій спільноті презентують книгу-фотоальбом “Великі”, де зібрані фотографії та зафіксовані свідчення звичайних українців, які постраждали від трагічної реальності війни.

Окрім цього, по завершенню поїздки наші волонтери привезуть у Запоріжжя черговий вантаж гуманітарної допомоги, яку отримають нужденні родини та вимушені переселенці.

Департамент культури та інформаційної політики



Вівторок, 21 Березня 2023 13:38 | Переглядів: 156

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]