Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Гвардія Наступу: долучайся до бригади НПУ “Лють”

Сучасна історія України пишеться зараз. Не спостерігай, дій! Заповнюй анкету добровольця і долучайся до штурмових бригад МВС, які звільнятимуть місто Донецьк, Луганськ та інші окуповані території разом з Кримом.

Ти сам обираєш бригаду та напрям наступу і гарантовано потрапляєш до однодумців. Захищай країну та своїх рідних, ставай добровольцем! Долучайся до бригади Національної поліції України “Лють”.

Об’єднана штурмова бригада “Лють” – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Її бійці – вольові та вмотивовані воїни, готові захищати Україну і нищити ворога на всіх фронтах. Долучайся і перетворюй свою лють на зброю!

Полки спеціального призначення «Сафарі» та «Цунамі», батальйон патрульної служби поліції особливого призначення «Луганськ-1 імені Героя України Сергія Губанова» - підрозділи поліції, яких об’єднала «Лють». Це – бійці, які виконували бойові завдання на Київщині, Запорізькому, Харківському, Херсонському і Донецькому напрямках. Буча, Ірпінь, Херсон, Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Ямпіль і Бахмут – міста, які загартували бойовий дух кожного нашого воїна. Бригада «Лють» - це два штурмові полки, батальйон особливого призначення, артилерійський полк і рота спеціальних операцій.

Відсіч та стримування збройної агресії проти України, проведення штурмових дій, знешкодження диверсійно-розвідувальних груп і незаконних збройних формувань ворога, аеророзвідка, виявлення позицій ворога та знищення противника – основні завдання Об’єднаної штурмової бригади “Лють”.

Подавати заявки можна онлайн, заповнивши анкету на сайті storm.mvs.gov.ua.

Інший варіант – звернутися до одного з Центрів надання адмінпослуг в обласному центрі:

Вознесенівський (Центральний) Центр надання адміністративних послуг м. Запоріжжя – бульвар Центральний, 27

Територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг м. Запоріжжя по Хортицькому району – вул. Світла, 2/просп. Інженера Преображенського, 1



П'ятниця, 10 Лютого 2023 13:30 | Переглядів: 508

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]