Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Патріоти! Час повертати своє! Долучайтеся до нових добровольчих бригад задля звільнення України!

Україна готується остаточно вигнати окупантів зі своєї території. Готується ретельно.  Для виконання цього надскладного завдання нам потрібно постійно посилювати наші спроможності.

Міністерство внутрішніх справ України оголошує про формування кількох додаткових бригад Національної гвардії, Національної поліції та Державної прикордонної служби. Вони мають посилити наші сили під час майбутнього наступу.

МВС України, Національна гвардія, Національна поліція та Державна прикордонна служба закликають усіх українців, хто прагне якомога швидше викинути російських загарбників з української землі та звільнити усіх наших людей, вступати до лав нових підрозділів.

Їх формування вже почалося. Кістяк нових бригад складається із офіцерів та солдат, які мають величезний бойовий досвід, та проявили себе найкращим чином на різних ділянках фронту. Доукомплектація нових бригад відбуватиметься винятково з добровольців, високомотивованих патріотів України. 

Якщо Ви маєте сили та бажання, зверніться у ЦНАП, де вам запропонують 8 бригад на вибір, відповідно до вашої мотивації та поглядів. Якщо Ви хочете битися серед поліцейських – Вам в «Лють». Якщо болить за Крим і Ви хочете взяти участь у звільненні півострову – тоді до «Кара-дагу». Хочете укріпити кордон або воювати в лавах прикордонників – Вас вітає «Сталевий Кордон». Також Ви можете заповнити анкету та більш детально ознайомитися з інформацією за посиланням: https://storm.mvs.gov.ua/ .

Пам`ятайте! Ніхто крім нас не звільнить нашу землю від російських окупантів! Долучайтеся до остаточного звільнення України вже сьогодні!



Понеділок, 06 Лютого 2023 15:45 | Переглядів: 517

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]