Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Державна міграційна служба України закликає громадян не користуватися послугами посередників під час оформлення біометричних документів

В умовах воєнного стану, введеного на території України у зв’язку з російською агресією, ситуація з оформленням біометричних документів громадянина України є доволі складною та динамічною. Однак територіальні органи та територіальні підрозділи ДМС, центри надання адміністративних послуг та центри обслуговування громадян «Паспортний сервіс», які знаходяться в безпечних районах, продовжують працювати та надавати адміністративні послуги. 

На жаль, такою ситуацією не цураються скористатися різного штибу шахраї, які розміщують у мережі Інтернет оголошення про так зване «посередництво» – пропонують, як правило, «спрощену» процедуру подання документів, максимально швидке оформлення паспортів, обслуговування поза чергою тощо.

Шановні громадяни, звертаємо вашу увагу: оформити біометричні документи можна лише особисто та лише у одній із трьох установ: 

  • у підрозділі ДМС України;
  • в центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП);
  • у центрі обслуговування громадян «Паспортний сервіс».

Просимо вас за жодних обставин не користуватись послугами будь-яких посередників. Усі пропозиції від них щодо надання послуг з «прискорення» оформлення біометричних паспортів громадянина України є незаконними.

Також врахуйте те, що в умовах воєнного стану спостерігаються певні проблеми з дотриманням встановлених законодавством строків оформлення біометричних документів. Відтак, наразі не рекомендується оплачувати підвищену суму адміністративного збору за їх термінове оформлення.

З усіх питань радимо користуватися лише актуальною та достовірною інформацією, яка завжди доступна на офіційному сайті ДМС України та на офіційній сторінці у соцмережі Facebook.



Понеділок, 20 Червня 2022 15:11 | Переглядів: 165

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]