Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Запорізька районна військова адміністрація тримає на контролі вирішення проблемних питань району

14 червня начальник Запорізької районної військової адміністрації Олег Буряк провів робочу нараду з керівниками силових структур та голів громад району.

Під час наради було обговорено та опрацьовано ряд важливих для району питань.

Олег Буряк зауважив, що в умовах воєнного стану критично важливим є забезпечення належного та безперервного функціонування органів державної влади та місцевого самоврядування.

Одним з першочергових завдань є організація евакуації населення з тих населених пунктів, які постійно потрапляють під ворожі обстріли, тому, задля безпеки громадян, спільно з Департаментом цивільного захисту ЗОДА, постійно проводяться інформаційно-роз`яснювальна робота, заходи з часткової евакуації громадян та розробляється план евакуації мешканців Запорізького району у разі виникнення НС воєнного характеру на території Запорізького району.

Також було зазначено, що найбільше від обстрілів російських окупантів постраждали Комишуваська, Новоолександрівська, Таврійська та Тернуватська територіальні громади району. Всього, майже за 4 місяці було зруйновано 367 об`єктів інфраструктури на території району

У ході наради начальником Запорізької районної військової адміністрації спільно з головами громад району було опрацьоване питання альтернативного водопостачання на випадок пошкодження та припинення центрального водопостачання.

 

За результатами наради начальник Запорізької районної військової адміністрації надав відповідні доручення до виконання.



Середа, 15 Червня 2022 15:49 | Переглядів: 404

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]