Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ЗМІЦНЕННЯ ПОТУЖНОСТІ МЕДИЧНОЇ ГАЛУЗІ РЕГІОНУ ТА ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ДОСТУПНОСТІ ОБ’ЄКТІВ “ВЕЛИКОГО БУДІВНИЦТВА” - СЕРЕД ПРІОРИТЕТІВ ОБЛАСНОЇ ВЛАДИ

Голова Запорізької облдержадміністрації Олександр Старух 7 грудня провів нараду з головами районних державних адміністрацій.

Першим питанням  було усунення недоліків у втіленні заходів щодо доступності та інклюзії об’єктів, відремонтованих за програмою “Велике будівництво”. Прокоментувала проведені роботи начальник відділу планування та забудови населених пунктів Управління містобудування та архітектури  Наталія Кармазіна. Вона зазначила, що більшості територій залишилося переробити дрібні моменти. Наприклад, встановити знаки на парковках, зробити підсвітку або виправити форму поручнів. Наталя Кармазіна дала поради представникам районів, як виправити ці недоліки та довести об'єкти до відповідності встановленим стандартам. 

Також обговорили будівництво сільських амбулаторій - голови районних державних адміністрації звітували, що залишилося зробити для  завершення робіт та якого сприяння обласної влади потребують. Олександр Старух поставив завдання максимально пришвидшити темпи робіт.  

Окремо обговорили проєктування кисневих станцій, які побудують в лікарнях області за рахунок держсубвенції - у найкоротший термін райони мають завершити їх проєктування. 

Голова ЗОДА вкотре звернув увагу на незадовільну роботу пунктів вакцинації в сільській місцевості  у вихідні дні та нагадав про необхідність страхування медичних працівників області. Крім того, учасники зустрічі обговорили пропозиції територій щодо преміювання медиків, які працювали у вихідні дні. Очільник облдержадміністрації також повідомив, що майже завершилася виплата компенсацій медикам, які перехворіли на COVID19 - вже виплачено 3.2 млн грн із виділених 3.4 млн.

Олександр Старух  нагадав і  про те, що з 6 грудня в Україні вступили в дію постанови уряду щодо посилення карантинних заходів для невакцинованих громадян. З огляду на це районам поставлено завдання посилити заходи перевірки виконання карантинних заходів у громадських місцях і транспорті. 

 

Департамент культури та інформаційної політики ЗОДА



Середа, 08 Грудня 2021 08:35 | Переглядів: 135

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]