Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

У відділеннях «Укрпошти» Запорізької області від сьогодні почали вакцинувати пенсіонерів

Пенсіонери Запорізької області можуть отримати щеплення від коронавірусу у відділеннях «Укрпошти». Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Едуард Брутман.

За дорученням Президента України з метою охоплення усіх верств населення та недопущення захворювання працівників «Укрпошти», зокрема, листонош, які доносять пенсії до маломобільних груп населення та обслуговують великий потік кореспонденції, в ОДА була проведена зустріч з керівником Запорізького відділення «Укрпошти» Юлією Боровик, координатором з вакцинації в області Мариною Колеровою, керівником Департаменту охорони здоров’я Олексієм Кулиничем. Учасники зустрічі обговорили питання розгортання у відділеннях «Укрпошти» мобільних пунктів вакцинації працівників «Укрпошти» та людей похилого віку, які отримують пенсії та користуються послугами пошти.

З 8 жовтня в усіх містах Запорізької області розгорнуто мобільні пункти вакцинації у відділеннях «Укрпошти».

  • Наше основне завдання - зробити процес вакцинації зручним і доступним для всіх верств населення. Обласна влада продовжує працювати в цьому напрямі. Окрім центрів вакцинації і пунктів щеплень відтепер є можливість вакцинуватись пенсіонерам у відділеннях «Укрпошти», куди вони приходять за виплатами. Перелік відділень буде постійно оновлюватися та розширюватися. Вакцинація дозволить людям похилого віку убезпечити своє здоров’я від важкого перебігу хвороби, - наголосив Едуард Брутман.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



П'ятниця, 08 Жовтня 2021 14:49 | Переглядів: 212

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]