Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

ОЛЕГ ДИЛОВ ЗУСТРІВСЯ З ПРЕДСТАВНИКОМ НОВОМИКОЛАЇВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

21 вересня 2021 року заступник голови Запорізької районної державної адміністрації Олег ДИЛОВ провів робочу зустріч з керуючим справами виконавчого комітету Новомиколаївської селищної ради Сергієм ГУБАТЕНКО.

В ході зустрічі посадовці обговорили ряд актуальних питань: створення ЦНАПУ на території Новомиколаївської селищної ради, закупівлі альтернативного палива для закладів соціальної сфери громади та проведення вакцинації від COVID -19 працівників освіти Новомиколаївської громади.

Олег ДИЛОВ наголосив, що на сьогоднішньому засіданні комісії ТЕБ та НС вирішено перевести всі регіони України в «жовту» зону.

За новими карантинними обмеженнями в усіх регіонах України, в тому числі, у Запорізькій області, будуть діяти такі обмеження: проведення масових заходів за участю більше ніж 1 особа на 4 кв м площі будівлі або території, заповненість кінозалів та залів інших закладів культури понад 50% місць, заповненість спортзалів і фітнес-центрів більше, ніж 1 особа на 10 кв м. Обмеження щодо часу роботи закладів відсутні. Обов'язковим залишається носіння масок, використання антисептиків та дотримання дистанції у 1,5 метри.

Крім того, за рішенням Уряду всі освітні заклади мають певні обмеження у своїй роботі, характерні для «жовтої зони».

Новомиколаївська громада достатньо забезпечена вакциною проти COVID -19. Медичні працівники закладів охорони здоров’я Новомиколаївської селищної ради готові проводити щеплення населення щоденно.

За результатами робочої зустрічі досягнуто домовленості щодо подальшої співпраці та обміну інформацією, необхідної для системної та плідної роботи органів виконавчої влади та місцевого самоврядування.

 

 Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Середа, 22 Вересня 2021 14:00 | Переглядів: 140

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]