Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Світлана ЧУДЕСНОВА провела нараду з керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації

В Запорізькій райдержадміністрації відбулася розширена нарада першого заступника голови Світлани ЧУДЕСНОВОЇ з заступниками голови та керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації.
Розпочалася нарада з обговорення готовності до урочистого відкриття спортмайданчику, підготовленого в межах соціального проєкту Президента України "Активні парки - локації здорової України" в м. Вільнянськ Запорізького району.
Нагальним на сьогодні залишається питання підготовки навчальних закладів району до нового навчального року. Зараз тривають роботи по усуненню недоліків, виявлених на харчоблоці Новоолександрівської гімназії Запорізького району: проведено демонтаж старої механічної вентиляції, готуються договори на закупівлю обладнання та встановлення нової вентиляції для харчоблоку. Роботи планується виконати до 13 серпня 2021 року. Передбачений виїзд на об’єкт для перевірки стану усунення недоліків та готовності навчального закладу до нового навчального року.
Враховуючі надзвичайну ситуацію з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2, з метою запобігання її поширенню в Україні важливим залишається питання вакцинації населення Запорізького району.
Світлана Чудеснова наголосила, що особливу увагу потрібно приділити вакционуванню працівників критичної інфраструктури, місцевих адміністрацій, органів місцевого самоврядування, організованих колективів, установ, підприємств, організацій, у т.ч. сфери торгівлі, транспорту, освіти, тобто ті верстви населення, які щоденно контактують з великою кількістю людей при виконанні своїх виробничих функцій.
За результатами проведеної наради структурним підрозділам райдержадміністрації дано ряд завдань, в тому числі: організація та забезпечення щоденної роботи пунктів щеплення, які знаходяться на території району, інформування населення про адреси та графік роботи пунктів щеплення, інформування всіх верств населення про необхідність вакционування та хід проведення вакцинальної кампанії на території Запорізького району.

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Середа, 28 Липня 2021 15:20 | Переглядів: 151

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]