Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

В Україні стартувала комунікаційна кампанія «EUКраїна»

Комунікаційну кампанію «EUКраїна» ініціювала Віцепрем’єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольга Стефанішина за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні і проєкту ЄС «Association4U».
Наразі Урядова кампанія EUКраїна є частиною реалізації Стратегії комунікації у сфері європейської інтеграції на 2018—2021 роки і здійснюється за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні. Вона має на меті висвітлення 6 базових європейських цінностей, розкриття практичного змісту євроінтеграції і тих переваг та можливостей, які з’являються в житті українців завдяки інтеграції нашої країни до ЄС.
Тобто, показати практичні вигоди, які отримує кожен громадянин України від того, що держава починає жити за новими, високими стандартами — ось основне завдання цієї кампанії. Її мета — підвищити обізнаність щодо переваг євроінтеграції та продемонструвати європейські цінності на прикладах щоденного життя українців, зробити підтримку євроінтеграції українцями свідомою, щоб вона стала частиною українського світогляду.
Що ж таке Європейський Союз? Це економічний ф політичний союз 27 розташованих в Європі країн. Інакше ще говорять Європейська Співдружність, Євросоюз чи просто ЄС.
Хоч це і не держава, але має ознаки властиві державам – наприклад, символіку та валюту. Управління здійснюється через національні інституції – Європейський парламент, який обирається що п’ять років громадянами Євросоюзу, а також центральний банк і суд.
На сьогодні населення Європейського Союзу становить майже 445 мільйонів осіб, а загальний номінальний внутрішній валовий продукт складає 17 трлн доларів США. Це третє і друге місце в світі відповідно.
Процес зближення України з Європейським Союзом як на рівні законів, так і на рівні правил і звичаїв, що існують у суспільстві це Євроінтеграція, кінцевим результатом якої ї можливість вступу України до Євросоюзу.
Переважна більшість українців підтримує вступ країни до Європейського Союзу. Для того, щоб збільшити кількість лояльних до ЄС українців проводяться комунікаційні кампанії, адже тільки пояснюючи зміст і переваги можна досягти розуміння.
Більше про кампанію «EUКраїна» та про євроінтеграцію загалом можна дізнатися за посиланням: https://association4u.in.ua/

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Понеділок, 14 Червня 2021 10:43 | Переглядів: 205

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]