Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

День територіальних громад

1 червня 2021 року Запорізька обласна державна адміністрація вже традиційно зібрала представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Запорізької області на заході «День територіальних громад». Участь у заході взяла перший заступник голови Запорізької райдержадміністрації Світлана Чудеснова.
    Однією з головних тем зустрічі була: Вдосконалення функціонування об’єднаних територіальних громад в Запорізькій області на основі впровадження систем управління якістю. На сьогодні це питання є досить важливим та актуальним, адже саме грамотно розроблена і впроваджена система управління якістю сприяє покращенню результативності діяльності органів місцевого самоврядування.
   Також учасників заходу було проінформовано про започаткування Президентом України проекту щодо створення 10 тисяч спортивних майданчиків в регіонах України «Здорова нація». Реалізація проекту розпочнеться саме з Запорізької області, яка увійшла в п’ятірку пілотних областей. Так по Запорізькому районі подано пропозиції по будівництву та облаштуванню тренажерним обладнанням 60 спортивних майданчиків (в тому числі 38 в м. Запоріжжя).
   Крім того у Запорізькій області з метою покращення спортивної інфраструктури реалізується й інший соціальний проект – «Активні парки – локації здорової України». Головна його мета - організація оздоровчої рухової активності громадян, створення умов для зниження показників захворюваності, поліпшення якості та тривалості активного життя населення.
   Було розглянуто питання щодо змін до Порядку використання коштів субвенції державного бюджету місцевим бюджетам на придбання житла або виплату компенсації за придбання житла особам з числа дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування у 2021 році.
   Присутніх було ознайомлено з ходом підготовки регуляторних актів щодо місцевих податків та зборів. Вкотре було наголошено про необхідність проведення територіальними громадами поновлення нормативної грошової оцінки земель населених пунктів та про сприяння цьому на обласному рівні.

Відділ забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації



Середа, 02 Червня 2021 09:46 | Переглядів: 258

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]