Офіційний сайт Запорізької районноі державної адміністраціі

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

ГРОМАДИ МАЮТЬ ДОЛУЧИТИСЯ ДО СПІВФІНАНСУВАННЯ БУДІВНИЦТВА АМБУЛАТОРІЙ

Під час наради голови облдержадміністрації Олександра Старуха щодо реалізації програми Президента України «Велике будівництво» говорили про завершення будівництва сільських амбулаторій.

Медзаклади зводять вже кілька років, але із 17 повністю завершили лише один. У деяких амбулаторіях роботи вже фінішували, проте їх досі не оплатили. Середній рівень готовності по всіх об'єктах складає близько 80%.

Для завершення будівництва медзакладів необхідно співфінансування від громад.

  • Поки що свій внесок зробили лише чотири території. Тому питання до решти громад “Чи потрібні вам амбулаторії?”. Невже у ваших селах немає потреби в якісній медицині?, - звернувся заступник голови ОДА Едуард Брутман до керівників громад.

Облдержадміністрація неодноразово пропонувала ОТГ взяти фінансову участь у будівництві. Кілька місцевих рад відгукнулися одразу, але по деяких територіях це питання досі не вирішено.

  • Держава надала більшу частину грошей. Однак не може зробити за вас всю роботу. Громадам необхідно взяти на себе частину зобов'язань та виконати їх. На сесіях місцевих рад депутати мають відсторонитися від політичних мотивів та прийняти рішення, щоб мешканці сільських територій отримали доступ до якісної медицини, - наголосив Олександр Старух.

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЗОДА



субота, 03 Квітня 2021 08:42 | Переглядів: 292

Карта району


Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Attribution 4.0 International

закрыть

Шрифт: [большой] [маленький]

Контраст: [белый] [синий] [зеленый] [черный]

[Сбросить настройки]